"Napadi na ombudsmane trend"

Pokrajinska zaštitnica građana je , nakon verbalnih napada na nju u Skupštini Vojvodine, izjavila da "izgleda da su napadi na zaštitnike građana trend".

Izvor: B92

Utorak, 28.04.2015.

18:39

Default images

"Jako se loše osećam. Izgleda da su napadi na zaštitnike građana trend", kazala je Aniko Muškinja Hajnrih u raspravi o godišnjem izveštaju Pokrajinskog zaštitnika građana na sednici Skupštine Vojvodine.

Dodala je da je "zapanjena" diskusijom "mladih kolega poslanika".

"Da su mogli, verovatno bi i praćku poneli da me gađaju. Ne znam da li bi tako voleli da neko sa njihovim majkama razgovara", kazala je Aniko Muškinja Hajnrih.

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor pozvao je poslanike da se "uzdrže" i da oko godišnjeg izveštaja Pokrajinskog zaštitnika građana ne vode "politički rat".

Poslanici opozicione Srpske napredne stranke optužili su, između ostalog, Pokrajinsku zaštitnicu građana da je "politički instruisana" od Demokratske stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: