BG: Povređene dve osobe u udesima

U Beogradu su se sinoć dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su dve osobe povređene od kojih jedna teže, izjavila je portparolka Hitne pomoći.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 27.04.2015.

07:13

Default images

Jedna osoba je teže povređena u udesu oko 19 časova na Pančevačkom putu i sa povredama glave i grudnog koša i prelomom leve butne kosti prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekla je Nada Macura.

U udesu oko 20.30 časova u Lisičjem potoku žena starosti oko 45 godina, vozač, udarila je vozilom u hidrant i sa povredom glave i posekotinom donje usne prevezena je u Urgentni centar, istakla je portparolka Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 157 intervencija od kojih 22 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 303 intervencije od kojih 77 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarska pomoć je bila potrebna alkoholisanim osobama, povređenim u tučama, psihijatrijskim bolesnicima i ljudima sa bolom u grudima, istakla je Macura.

"U našim ambulantama 2.500 pregledanih pacijenata ima svakog meseca", dodala je portparolka Hitne pomoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: