Predsednika u glavu i stan u ruke

Ženi koja je pogodila predsednika Venecuele mangom u glavu kako bi skrenula pažnju na problem sa stanovanjem, biće dodeljena nova kuća, piše "Gardijan".

Izvor: Tanjug

Nedelja, 26.04.2015.

12:05

Default images
Foto: Beta, AP

Nikolas Maduro (52) se vozio autobusom kroz gomilu ljudi u centralnoj državi Aragva prošlog vikenda, kada ga je pogodila voćka na kojoj je bila prikačena poruka "Ako možete, pozovite me".

"Marleni Olivo je imala problem sa svojom kućom. Zvaničnici su je pozvali. Nije mogla da veruje da je istina...Odobrio sam apartman za tebe, Marleni, u sklopu Velikog venecuelanskog stambenog projekta", rekao je na televiziji predsednik Maduro.

Venecuelanski predsednik, koji je nekad zarađivao vozeći autobus, držeo je mango u ruci i obeća da će ga pojesti.

Kao i njegov prethodnik, Ugo Čaves, koji je preminuo 2013, Maduro dobija brojne zahteve tokom svojih putovanja, iako je većina njih pisana na papiru, navodi britanski list.

Poput Čavesa, Maduro često lično dodeljuje kuće, kuhinjske aparate ili penzije Venecuelancima sa niskim primanjima.

Međutim, u nedostatku Čavesovog šarma i sreće sa cenama nafte, popularnost novog predsednika beleži pad od kako je preuzeo dužnost.

Oko 28,2 odsto Venecuelanaca odobrava njegovo vođenje zemlje, prema anketi koju je u aprilu sproveo Datanalisis, što je gotovo duplo manje nego kada je postao predsednik.

Prema istraživanju, 45,8 odsto građana namerava da glasa za opozicione kandidate na parlamentarnim izborima ove godine, dok 25 odsto podržava vladajuće socijaliste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: