SDS: Vlada nije ispunila obećanja

Socijaldemokratska stranka smatra da Vlada Srbije nije ostvarila obećanja dato građanima.

Izvor: Tanjug

Subota, 25.04.2015.

22:09

Default images

SDS će tim povodom na godišnjicu formiranja vlade organizovati akciju "12 meseci Vlade, 12 neispunjenih obećanja".

U saopštenju SDS se navodi da će akcija početi u ponedeljak, 27.aprila, u "5 do 12" u Kragujevcu, a funkcioneri SDS će razgovarati sa građanima o, kako navode iz te stranke, "neispunjenim obećanjima vlade", aktuelnoj situaciji u zemlji u svim ključnim oblastima i predlozima rešenja za te probleme.

SDS je pozvao građane da daju prednost konstruktivnim rešenjima i dijalogu umesto "mitingašenju zarad vlasti, koje preti da unazadi naše društvo i poništi sav napredak koji smo ostvarili u prethodnoj deceniji".

"O neispunjenim obećanjima vlade, govorićemo ispunjavajući obećanje da ćemo kao opoziciona stranka kritikovati loše poteze vlade, a podržavati dobre", navode iz SDS, uz ocenu da su, nakon godinu dana rada vlade, rezultati njenog rada "uglavnom, samo za oštru kritiku".

SDS je, kako dodaju, obećala građanima da će biti opozicija koja će za ono što kritikuje nuditi i rešenja, "a ne samo besmislene medijske napade od kojih građani nemaju nikakve koristi".

Građanima Kragujevca i cele Srbije je, dodaju iz SDS, "potreban izlazak iz bajki koje se plasiraju u medijima, suočavanje sa istinom i konkretna rešenja".

Tvrdi se i da je "odgovor na loše stanje u zemlji komunikacija sa građanima van kontrolisanih medijskih sadržaja i održiva rešenja, a ne uzaludno trošenje nacionalne energije na mitinzima i kontramitinzima kojima se Srbija vraća u atmosferu 90-ih, a ne rešava nijedan problem".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: