DSS: Samo foteljaši prešli u SNS

Funkcioner DSS Aleksandar Popović rekao je da su iz odbora te stranke u Zemunu pojedini članovi prišli SNS, ali je dodao da je reč o "foteljašima".

Izvor: B92

Utorak, 21.04.2015.

14:10

Default images
Foto: Beta/Arhiva

"Činjenica da su neki članovi Demokratske stranke Srbije u Zemunu, a ne većina članstva, doneli odluku da pređu u SNS, stranku potpuno suprotstavljenih političkih stavova po pitanju Evropske unije, ekonomskog razvoja Srbije i budućnosti Kosova i Metohije, jasno ukazuje da se ovde ne radi o ideološkom, već o foteljaškom pitanju", naveo je Popović.

Prema njegovim rečima, krajnje je komično obrazloženje bivših članova Demokratske stranke Srbije da će politiku te stranke sprovoditi kroz SNS.

"Želim im puno sreće u borbi za ono što im je najsvetije - za fotelje i tendere. Dobro je da takvi ljudi odlaze iz DS S, a mene je lično sramota što sam sa njima bio u istoj stranci", naveo je Popović.

Ranije danas iz opštinskog odbora DS S u Zemunu saopšteno je da su svi članovi opštinskog odbora pristupili SNS-u kako bi u toj stranci sproveli ideje koje ne mogu u DS S-u zbog "kontinuiranih sukoba" u vrhu partije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: