Zemunski DSS prešao u SNS

Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije u Zemunu pristupio je Srpskoj naprednoj stranci, navodi se u saopštenju tog odbora.

Izvor: Tanjug

Utorak, 21.04.2015.

12:55

Default images

"Obaveštavamo javnost da su danas svi članovi opštinskog odbora DSS Zemun, kao i većina članstva ogranka DSS Zemun pristupili Srpskoj naprednoj stranci", kaže se u saopštenju i dodaje da su višestruki razlozi za donošenje takve odluke.

Kako se navodi razlozi su kontinuirani sukobi koji traju više godina unazad u DSS, a u kojima članstvo tog odbora nije učestvovalo, te da su ti sukobi "prevršili svaku razumnu meru" u tolikom opsegu da je dalji ozbiljan politički rad postao bespredmetan.

Dodaje se da s obzirom na to da ideje koje su ih do sada vodile ne mogu više ostvariti u okviru DSS doneta je odluka da se pristupi SNS "kao jedinoj državotvornoj, političkoj organizaciji na teritoriji Republike Srbije".

"Ovim činom pružamo punu podršku Vladi Republike Srbije i premijeru Aleksandru Vučiću u daljoj borbi za ostvarenje srpskih nacionalnih interesa", rečeno je u saopštenju OO DSS Zemun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: