KG: Milenić zadržan u bolnici

Odbornik Saša Milenić je zbog zadobijenih povreda zadržan na bolničkom lečenju, ističe portparol Kliničkog centra u Kragujevcu Vanja Đorđević.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.04.2015.

23:41

Default images

"Posle obavljene dijagnostike i specijalističkih pregleda u Urgentnom centru i Klinici za otorinolaringologiju Mileniću su ustanovljene teške telesne povrede", rekla je Đorđević i precizirala da je reč o prelomu leve jagodične kosti.

Milenić, koji je odbornik u kragujevačkoj Skupštini i potpredsednik stranke u reosnivanju Zajedno za Šumadiju (ZZŠ), pretučen je nešto pre 19 sati ispred Prve kragujevačke gimnazije u kojoj radi kao profesor.

Povodom napada na Milenića, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naložio je večeras da se što hitnije ispitaju sve okolnosti tog napada.

Prema rečima Stefanovića, to će biti jedan od prioriteta u radu kragujevačke policije, kako bi se što pre rasvetlile sve činjenice u vezi sa ovim događajem.

Portparol ZZŠ Zoran Palčić ranije je u izjavi Tanjugu rekao da je poznat napadač na Milenića i da je reč o izvesnom I.V. iz Kragujevca, kao i da je ta stranka od nadležnih organa zatražila da reaguju i adekvatno sankcionišu napadača

Napad na Milenića najoštrije su osudile kragujevačke demokrate koje su u saopštenju naveli "da su počinici tog krivičnog dela poznati nadležnim organima i da očekuju, da će u najkraćem roku biti na primeran način kažnjeni".

"Jedino će kažnjavanje počinalaca ovog dela poslati poruku da Srbija neće biti društvo u kome će se mržnja i nasilje tretirati kao dozvoljeno ponašanje", navedeno je u saopštenju DS Kragujevca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: