ZG: Najgori potez - Titova bista

Uklanjanje Titove biste sa Pantovčaka nakon dve i po decenije je najlošiji potez hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović, pokazuje istraživanje.

Izvor: B92

Nedelja, 19.04.2015.

21:38

Default images
Foto: Beta, AP

Kako prenosi "Jutarnji", istraživanje koje je sproveo Dnevnik Nove TV pokazuje da to smatra 39 posto građana Hrvatske.

Osim toga, među najlošijim potezima su i odgovlačenje sa preseljenjem u Visoku (38%), saopštenje kojim traži ostavku premijera Milanovića (28%), slanje zahteva za sednicom vlade (8%) i razgovore sa političkim strankama (7%)

Istraživanje pokazuje i da predsednica prema mišljenju 30 posto građana odluke donosi pod prevelikim uticajem HDZ-a i Tomislava Karamarka.

Međutim, kada je reč o najboljim potezima Kolinde Grabar Kitarović mišljenja su podeljena.

Najviše (52%) građana je kao njen najbolji potez smatra posetu Nemačkoj , dok 51 posto građana najboljim potezom Kolinde Grabar Kitarović smatra dijalog s političkim strankama.

Susret sa ženama u politici, gospodarstvu i javnom životu dobrim smatra 46 posto birača, posetu BIH 43 posto, dok je formiranje Saveta za odbranu Hrvatske navelo 41 posto građana.

Kako se navodi, predsednica Hrvatske je najviše podbacila kod birača starijih od 60 godina koji su najkritičniji i njih 37 posto misli da radi loše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: