SNS: Kada Pajtić podnosi ostavku?

SNS pitala je danas lidera DS Bojana Pajtića kada će da vrati "opljačkane narodne pare" i podnese ostavku na mesto pokrajinskog premijera.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 19.04.2015.

16:07

Default images

SNS je u saopštenju navela da poručuje "batinašu i šefu kriminalnog režima u Vojvodini, Bojanu Pajtiću", da građani i dalje čekaju odgovore na pitanja kada će da vrati opljačkane narodne pare iz Razvojne banke Vojvodine, Fonda za razvoj, Fonda za kapitalne investicije, pokrajinskih robnih rezervi.…

Pajtića SNS pita i "koliko plaća svoje siledžije da razbijaju glave građanima i zašto kidnapuje odbornike SO Inđija, i drži ih zatočene u hotelu koji je u vlasništvu pokrajinske vlade, 100 kilometra udaljenom od Inđije"

SNS pita Pajtića i kada će da podnese ostavku na mesto premijera Vlade Vojvodine, jer nikada nije na svom radnom mestu, a svakoga meseca, navodi, prima narodne pare da ne radi ništa.

"SNS ponovo poziva nadležne državne organe da pozovu na krivičnu odgovornost Bojana Pajtića koji, pored toga što je opljačkao Vojvodinu, razbija glave građanima, i vrši pritisak na građane da lažno svedoče u njegovu korist", navodi u saopštenju SNS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: