Lažni Milanović ćaskao sa Vučićem

Davor Jurkotić, hrvatski voditelj šaljive emisije "U zdrav mozak" kao metu svoje najnovije telefonske podvale izabrao je sprskog premijera Aleksandra Vučića.

Izvor: B92, Veèernji.hr

Ponedeljak, 13.04.2015.

11:56

Default images
Foto: Tanjug, arhiva

Jurkotić se predstavio kao saradnik premijera Hrvatske Zorana Milanovića i ćaskao sa Vučićem, a zatim je "predao vezu" veoma promuklom "Milanoviću".

Vučić je odmah rekao da zbog "Milanovićevog" zdravlja neće dužiti, a tokom kratkog razgovora upitao je "hrvatskog premijera" i hoće li dolaziti u Beograd.

Hrvatski novinar do kraja razgovora sa premijerom Vučićem nije otkrio svoj identitet niti je spomenuo da je reč o šali.

Podsetimo, dvojica premijera trebalo je da se čuju telefonom posle katoličkog Uskrsa zbog incidenata u Beogradu kada je haški optuženik Vojislav Šešelj zapalio hrvatsku zastavu, ministar rada Aleksandar Vulin oštro kritikovao hrvatskog premijera, a generala Antu Gotovinu nazvao ustaškim generalom kojeg Milanović naziva anđelom. Premijer Hrvatske je sredinom protekle nedelje izjavio da ga srpski premijer nije kontaktirao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

301 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: