Cipras i Putin - anti Merkel pakt?

Nemački tabliod "Bild", povodom susreta grčkog premijera i ruskog predsednika u Moskvi postavlja pitanje da li je tu reč o aktu protiv kancelara Angele Merkel.

Izvor: B92

Sreda, 08.04.2015.

14:18

Default images
Foto: Beta/AP

"Ceo svet se, ipak, pita šta zaista planiraju (Aleksis) Cipras i (Vladimir) Putin tim svojim susretom iza zidina Kremlja i kratko pred mogućim državnim bankrotom Grčke", piše tabliod, postavljajući pitanje da li ne "kuju" jedan "anti-Merkel" plan.

"Kuju li bivši komunisti možda pakt protiv jake žene Evropske unije ", postavlja pitanje ovaj tabliod.

"Bild" piše da je tokom posete Ciprasa planirano i polaganje venaca na grob neznanog vojnika, doručak sa predsednikom, potpisivanje ugovora, susret sa studentima, sa premijerom, ali i sa patrijarhom ruske pravoslavne crkve Kirilom Prvim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: