SNS anketnim na anketni

SNS najavila inicijativu da se oformi anketni odbor koji će ispitati kako su političke partije i njihovi finansijeri tajkuni otimali novac iz državnih banaka.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.04.2015.

13:23

Default images

Naprednjaci su to najavili u odgovoru na najave Demokratske stranke da će tražiti da se formira anketni odbor za ispitivanje pada vojnog helikoptera.

"Umesto toga što se bave lažima, podmetačinama, bednim političkim manipulacijama, pitamo ih kada će, za početak, da vrate tri miliona evra, koja su oteli od građana Srbije", navodi SNS.

Kako je navedeno, taj novac iz Razvojne bank Vojvodine bi mogao da bude upotrebljen da "15.000 penzionera dobije zasluženu penziju, ili 8.000 prosvetara zarađenu platu, ili 72.000 dece moglo da boravi u vrtiću".

"Vreme je da se jednom za svagda ustanovi na koji način i po kojim kamatama je DS uzimala kredite i kako je moglo da se dogodi da ni dan-danas nisu vratili narodne pare", navodi SNS.

SNS je najavila inicijativu za formiranje anketnog odbora "koji će ispitati kako su političke partije i njihovi finansijeri tajkuni otimali novac iz državnih banaka, sve finansijske malverzacije i kanale kojima je narodni novac ispumpavan iz državnih banaka, kao i to u čijim je džepovima ovaj novac završio".

Ranije danas DS je najavila inicijativu za formiranje anketnog odbora, koji bi istražio sve detalje pada vojnog helikoptera u kome je stradalo sedam osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: