SPS: Uz vlast i "Beograd na vodi"

SPS neće izaći iz gradske vlasti, izjavio je predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević i dodao da ta partija podržava projekat "Beograd na vodi".

Izvor: B92

Četvrtak, 02.04.2015.

14:58

Default images

Šef odborničke grupe DS Balša Božović kritikovao je ranije na sednici taj projekat, tvrdeći da je protivustavan i pozvao SPS i DSS da izađu iz gradske vlasti.

Kako je rekao Nikodijević, najveći interes za građane su strane investicije, ulaganja i posao i to je ono što treba da donese projekat "Beograd na vodi" koji je, kako je naglasio, apsolutno po zakonu.

"Moramo da se borimo za svaki dinar investicija i mi podržavamo svaki projekat koji treba da donese novac ovom gradu i otvori radna mesta", rekao je Nikodijević novinarima u Skupštini grada.

Ističući da je "Beograd na vodi" velika šansa za Beograd i Srbiju, on je pozvao sve, pa i opoziciju, da predlože neki projekat.

"Dajte vi neku investiciju, neko radno mesto, predložite i mi ćemo vas podržati", poručio je Nikodijević.

On je odbacio kritike DS , tvrdeći da su bazirane na dnevno-političkom nivou.

"Niko ne može biti protiv toga da u vremenu ekonomske krize, kada se ceo svet bori i za najmanje investicije, odbijate onoga ko dolazi da uloži 3,5 milijardi evra, koje treba da pokrenu srpsku privredu", rekao je Nikodijević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: