Rekonstrukcija ubistva blokira put

Saobraćaj kod mesta Zupče u opštini Zubin Potok obustavljen je, a pretpostavlja se da je razlog rekonstrukcija ubistva pripadnika policije.

Izvor: B92

Sreda, 01.04.2015.

10:51

Default images

Saobraćaj je prekinut na magistralnom putu Riberiće-Priština u sredu oko 9.00, policija je blokirala put zbog, navodno, rekonstrukcije ubistva Envera Zumberija 2011. godine.

Regionalni šef operative Kosovske policije Željko Bojić izjavio je da je Specijalna jedinica Kosovske policije “Region-sever” blokirala put i da pružaju asistenciju Euleksu koji se nalazi na licu mesta.

Bojić nije mogao da precizira zašto je blokiran put u Zupču, istakavši da Kosovska policija samo pruža asistenciju Euleksu koji je na licu mesta.

Pojedini kosovski mediji javili su da Kosovska policija, Euleks i istražni organi na Kosovu danas rekonstruišu ubistvo Zumberija, koji je ubijen 26. jula 2011. godine kada je "ROSU" pokušala da zauzme administrativni prelaz Brnjak.

Sudski postupak u vezi sa ubistvom ovog policajca pokrenut je decembra prošle godine u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici, gde se sudi dvojici Srba iz Zubinog Potoka koji su osumnjičeni za to ubistvo.

Zumberi je teško ranjen 26. juna 2011. godine, a iste večeri je preminuo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: