Sneg na Kopu, prilazi prohodni

Slab sneg pada na Crnom Vrhu, Zlatiboru i Kopaoniku, a u pojedinim mestima pada slaba kiša, objavljeno je na sajtu RHMZ.

Izvor: B92

Sreda, 01.04.2015.

07:56

Default images
ilustracija

Prilazi Kopaoniku su prohodni, uz obaveznu upotrebu zimske opreme, saopštio je danas Auto moto savez Srbije.

Najtoplije je u Negotinu, gde je u sedam časova izmereno 10 stepeni, a najhladnije na Kopaoniku, gde je temperatura vazduha iznosila minus tri stepena i gde je sneg visok 98 centimetara.

Slaba kiša trenutno pada u Loznici, Kragujevcu, Velikom Gradištu, Požegi, Kraljevu, Kruševcu, Ćupriji, Leskovcu i Dimitrovgradu.

U Beogradu je izmereno devet, a u Somboru, Novom Sadu, Banatskom Karlovcu, Sremskoj Mitrovici, Velikom Gradištu i Zaječaru osam stepeni.

Na Paliću, u Zrenjaninu, Kikindi, Loznici, Valjevu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci, Kruševcu, Ćupriji, Nišu i Leskovcu izmereno je sedam stepeni.

U Kraljevu, Kuršumliji, Dimitrovgradu i Vranju izmereno je šest, Požegi pet, na Crnom Vrhu i u Sjenici jedan, a na Zlatiboru nula stepeni.

Zbog izlivanja reke Južne Morave i dalje je na snazi zabrana saobraćaja za sve kategorije vozila kod Đunisa.

Sa vodom na kolovozu i otežanim saobraćajem treba računati na istom putu koji vodi kroz naseljena mesta Vitkovac, Srezovac i Korman.

Saobraćaj je normalizovan za sve kategorije vozila i na putu Mali Zvornik-Ljubovija, kao i na mostu preko reke Cernice na državnom putu Zavlaka - Krupanj.

Neprohodni su putni pravci Beograd/Valjevo - Mionica, Kruševac/Niš - Deligrad, Odvraćenica - Preko Brdo, Kriva Feja - Besna Kobila - Gornja Ljubata i Ub - Popučke - Iverak.

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: