Autobus i dalje zaglavljen u Limu

Radnici preduzeća "Putevi" iz Užica će sopstvenom mehanizacijom pokušati da izvuku autobus tog preduzeća koji je 26. marta sleteo u Lim.

Izvor: B92

Sreda, 01.04.2015.

09:45

Default images
foto: Tanjug

"Nivo Lima je u opadanju, ali je autobus praktično na suprotnoj strani u odnosu na magistralu, tako da ćemo morati najpre da ga privučemo do desne obale reke kako bi ga potom dizalicom izvlačili na obližnje proširenje puta", rekao je agenciji Beta šef mehanizacije u prijepoljskom pogonu "Puteva" Enes Hadžihasanović.

On je rekao da ne očekuje duže zastoje u saobraćaju.

"Saobraćaj će u period od 10.00 do 12.00 biti usporen ili, u zavisnosti od procene saobraćajne policije, na kratko prekidan", dodao je Hadžihasanović.

Autobus užičkih "Puteva" sleteo je 26. marta u Lim, na deonici puta koji od Brodareva vodi ka graničnom prelazu Gostun.

Osim nastradalog vozača Mirka Kijanovića (55) iz Prijepolja, u autobusu koji je krenuo da preuzme smenu sa gradilišta u Gostunu, nije bilo putnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: