Kum Milićeva ponovo u pritvoru?

Viši sud u Beogradu je ukinuo rešenje kojim je Branislavu Vesoviću, optuženom u slučaju “kantrimen“ ukinut pritvor, piše “Blic“.

Izvor: Blic

Sreda, 01.04.2015.

08:37

Default images
foto: MUP

Kako navodi beogradski medij, o ukidanju pritvora kumu prvooptuženog Marka Milićeva ponovo će odlučivati sudija Svetlana Galić iz Trećeg osnovnog suda, koja je 20. marta donela odluku da pusti na slobodu Vesovića.

On je optužen da je sakrio automobil koji je sakrio zajedno sa Milićevim nakon saobraćajne nesreće u kojoj je teške telesne povrede, zbog kojih je kasnije preminuo, zadobio Luka Jovanović.

Vesović je na suđenju rekao da se ne oseća krivim, da nije tačno ništa od onoga što mu se stavlja na teret, kao i da je vlasnik “kantrimena“ uticajna ličnost.

Tom prilikom je sudija Galić istakla da ne postoje okolnosti koje bi ukazale da bi okrivljeni Vesović mogao da utiče na svedoke i dokaze, te navela da nema osnova da više bude u pritvoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: