Vozio decu u gepeku automobila

Beogradska policija sinoć je nakon dojave da je reč o otmici zaustavila S.M. (40) koji je u gepeku BMV-a vozio dvoje svoje decu, piše Blic.

Izvor: B92

Utorak, 31.03.2015.

08:47

Default images

Listi piše da je S.M. zaustavljen kod zgrade Vlade Srbije, nakon prave filmske potere.

Dece, od 7 do 10 godina, bila su fizički zatvorena u prtljažniku automobila, a policiji je to dojavio radnik benzinske pumpe u Žarkovu nakon čega je policija počela potragu po gradu.

Dojava je bila da je reč o otmici što je dodatno dramatizovalo celokupnu situaciju. Sat vremena nakon prijave BMV je zaustavljen u centru grada.

Prema saznanjima Blica, u BMV-u je bilo ukupno sedam osoba - petoro u putničkom delu, a dvoje dece u gepeku. Čim su ga policajci zaustavili vozač je započeo raspravu.

"Šta hoćete, deca su moja. Nemam mesta u kolima i imam pravo da ih vozim kako god hoću", rekao im je S.M. koji je upravljao vozilom.

Posle provere ispostavilo se da je on otac dece. Policija je podnela prekršajnu prijavu za teško delo ugrožavanja života dece u saobraćaju, a S.M. je pušten uz prijavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: