Kod Đunisa saobraćaj u prekidu

Zbog izlivanja reke Južne Morave i dalje je na snazi zabrana saobraćaja za sve kategorije vozila kod Đunisa, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Izvor: Tanjug

Utorak, 31.03.2015.

08:07

Default images
Foto: Tanjug/Arhiva

Sa vodom na kolovozu i otežanim saobraćajem treba računati na istom putu koji vodi kroz naseljena mesta Vitkovac, Srezovac i Korman.

Saobraćaj je normalizovan za sve kategorije vozila i na putu Mali Zvornik - Ljubovija, kao i na mostu preko reke Cernice na državnom putu Zavlaka - Krupanj.

Neprohodni su putni pravci Krupanj - Gračanica, Krupanj - Radaljska Banja - Radalj i Krst - Korenite - Krupanj.

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Od danas do 3. aprila na putu radiće se na demontaži postojećih portalnih nosača, kao i na montaži novih portalnih tabli i portalnih nosača u zoni naplatne stanice ,"Bubanj Potok", petlje "Konjarnik" i petlje "Autokomanda", navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: