Htela da ubije sebe i pun autobus

Poljakinja, putnica u autobusu, napala je vozača i otimala mu volan u pokušaju samoubistva, dok je autobus jurio punom brzinom od 110 kilometara na čas.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.03.2015.

09:04

Default images
Foto: Thinkstock (Ilustracija)

Vozač autobusa uspeo je ipak da zadrži kontrolu nad vozilom i što je brže mogao bezbedno zaustavi autobus.

Potom je pozvao policiju i hitnu pomoć.

"Ta žena je valjda poludela. Nije sedela, stajala je sve dok nismo stigli na obilaznicu kraj Garvolina, prišla je vozaču i pokušavala da mu otme volan. Samo samokontrola i hrabrost vozača sprečili su tragediju", kazala je za današnju "Gazetu viborču" jedna od putnica.

Tridesetogodišnja Poljakinja priznala je policiji da je pokušala da otme volan i skrene autobus da bi se ubila.

"Prevezena je u bolnicu", kratko je saopštio portparol lokalne policije Rafal Sulecki.

"Možda se ta žena naslušala vesti o katastrofi aviona u francuskim Alpima, pa je pokušala da učini nešto slično. Plašim se da pomislim šta bi bilo da je uspela", rekao je jedan od putnika autobusa.

Prisebni vozač je nakon napada i uviđaja nastavio putovanje i autobus preduzeća "Polski bus" je stigao u Lublin sa svega nekoliko desetina minuta zakašnjenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: