Bivši šef VOA na čelu Kancelarije

Vlada Srbije postavila je Dragana Vladisavljevića za vršioca dužnosti direktora Kancelarije za koordinacione poslove u pregovaračkom procesu sa Prištinom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.03.2015.

12:25

Default images

Vladisavljević je postavljen na tu dužnost 26. marta, a odluka o formiranju Kancelarije doneta je 5. marta.

Dragan Vladisavljević je brigadni general, a direktor Vojno-obaveštajne agencije je bio do janaura prošle godine kada je razrešen.

Šef Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić izjavio je ranije da je Vlada odlučila da formira Kancelariju za koordinacione poslove u pregovaračkom procesu sa Prištinom kako bi ojačala sve državne kapacitete i okupila sve ljude koji su radili na tim poslovima u jedinstveno telo.

Djurić je rekao da je u procesu pregovora veoma važno biti spreman i nastupiti sa odgovarajućim političkim, pravnim i tehničkim argumentima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: