Preko Mitrovice u BG cigarete iz MK

Carinici su u Beogradu, u autobusu iz Kosovske Mitrovice, otkrili 60.000 krijumčarenih cigareta sa makedonskim akciznim markicama.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.03.2015.

23:16

Default images

Autobus i otkrivene cigarete predate su u dalju nadležnost policiji, jer je reč o akciznoj robi, a bila je skrivena u specijalno konstruisanom, pregrađenom i obezbeđenom prostoru koji je služio za krijumčarenje.

Kako je saopštila Uprava carina, vozači autobusa tvrdili su da ne prevoze nikakvu robu, ali su carinici autobus pregledali na skeneru zbog čega je u pratnji sproveden sa autobuske stanice na carinsku ispostavu Terminal Beograd.

Nakon što su carinici u petak uveče potvrdili da se neprijavljena roba ipak nalazi u autobusu, jedan od vozača je ispustio vazduh iz vozila i pritiskom na dugme, koje se nalazilo u neposrednoj blizini prostora sa robom, oslobodio stranicu specijalno napravljenog prostora.

Utvrđeno je da se u bunkeru nalazilo 2.999 paklica cigareta ''pall mall'' sa akciznim markicama Makedonije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: