Ana i Vlade Divac obnavljaju 8 kuća

Fondacija Ana i Vlade Divac isporučila je građevinski materijal za obnovu još osam porodičnih kuća oštećenih u poplavama u Obrenovcu, u iznosu od 25.000 evra.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.03.2015.

11:16

Default images
Foto: Beta

Planirano je da se porodice u njih usele do kraja aprila, saopštila je Fondacija.

Sredstva su obezbeđena zahvaljujući donatoru- nemačkoj kompaniji "Mast-Jägermeister SE" i njenom partneru iz Srbije kompaniji G3 Spirits, saopštila je Fondacija.

"Drago nam je da smo zajedno sa Fondacijom Divac bili u prilici da pomognemo porodicama i još veće je zadovoljstvo kada vidite da je pomoć otišla u prave ruke, onima kojima je najpotrebnija", rekao je prilikom obilaska porodica u Obrenovcu direktor kompanije G3 Spirits u Srbiji Slavko Sarić.

Pored tih osam kuća, Fondacija Ana i Vlade Divac će zahvaljujući brojnim individualnim donatorima obnoviti još 12 porodičnih kuća oštećenih u prošlogodišnjim poplavama.

Porodice koje će dobiti materijal izabrane su u saradnji sa opštinom Obrenovac, na osnovu kriterijuma koje je utvrdila Komisija za izbor korisnika.

Fondacija Ana i Vlade je u okviru svoje akcije za pomoć poplavljenim područjima, zahvaljujući brojnim donatorima, do sada već obnovila 100 porodičnih kuća kroz dodelu građevinskog materijala u vrednosti do 4.500 evra po porodici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: