Kairo: Bomba ranila osmoro ljudi

U eksploziji bombe ispred univerziteta u Kairu je ranjeno osam ljudi, uključujući četiri policajca, saopštili su egipatska policija i zdravstvene službe.

Izvor: B92

Nedelja, 29.03.2015.

00:47

Default images

Otkako je vojska svrgnula islamističkog predsednika Mohameda Morsija 2013. godine, nekoliko eksplozija se dogodilo ispred tog univerziteta, preneo je AFP.

Poslednja od njih desila se u novembru prošle godine, a tada je ranjeno pet policajaca.

Odgovornost za te napade preuzela je militantna grupa iz Kaira koja sebe naziva Adžnad Misr (Vojnici Egipta), ali za današnju eksploziju još niko nije preuzeo odgovornost, izvestio je AFP.

Bomba kućne izrade danas je podmetnuta u blizini univerziteta, a od nje su ranjena četiri civila i četiri policajca, saopštila je policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: