NI: Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo

Tri osobe su privedene zbog sumnje da su zajedno sa još jednom osobom oko ponoći izvršile krivično delo ubistva na području Bele Palanke, saopštila je policija.

Izvor: B92

Nedelja, 29.03.2015.

14:51

Default images

Policija je u blizini sela Prosek, na putu Niš-Bela Palanka, pronašla putničko vozilo "BMW" pirotskih registarskih oznaka u kome je pronađen pištolj, odeća, čarape, higijenske rukavice, selotejp i plastična kesa sa tragovima krvi, navode iz niške policije.

U Policijsku upravu Pirot privedeni su N.Đ. (22) iz Bele Palanke, A.T.(23) iz Kuršumlije i I.S.(38) iz okoline Merošine. N.Đ. se nalazio na mestu vozača putničkog vozila, dok su druga dvojica pronađena na području Niša, kažu u PU Niš.

Oni su privedeni zbog sumnje da su ušli u kuću ubijenog muškarca, vezali ga i tukli i on je kasnije od povreda preminuo.

Prilikom pretresa A.T. pronađen je startni pištolj, najlon čarape, novac i telefon, a u toku je uviđaj pronađenog putničkog vozila, dodaju iz niške policije.

Kako je Tanjugu rečeno u Policijskoj upravi u Pirotu, četiri muškarca su noćas sa fantomkama na glavama upala u porodičnu kuću D.D. Njegovu suprugu su pretukli i vezali, a zatim su u susednoj sobi nastavili da batinaju D.D.

Nakon što su napustili dom te porodice, supruga je pozvala Dom zdravlja u Beloj Palanci gde je D.D. prebačen da bi nedugo zatim od posledica batina izdahnuo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: