Ako neće milom, policajac će silom

Na društvenim mrežama se pojavio snimak intervencije američkog policajca koji razbija prozor na automobilu dok se vozač nalazi u njemu.

Izvor: B92

Subota, 28.03.2015.

18:29

Default images
screenshot

Poručnik Kristijansen je zaustavio vozilo na putu, tražio od vozača da izađe napolje, što je on odbio i tražio objašnjenje.

“Zašto ste me zaustavili?”, pitao je vozač, posle čega mu je policajac rekao da otvori vrata, da se ne igra i da je uhapšen.

Na pitanje zašto mu govori da je uhapšen, policajac je odgovorio da je osetio miris marihuane i upozorio vozača da će razbiti staklo na automobilu “za dve sekunde”, ukoliko ne izađe napolje.

To je i učinio, posle čega je vozač napustio automobil.

”Nakon što mi je razbio prozor na automobilu, fizički me napao i emotivno istraumirao, policajac me je pretresao na putu i utvrdio da nisam pod “uticajem” niti posedujem nelegalne supstance”, naveo je vozač Bodi Satva u opisu snimka na Jutjubu.

Policija distrikta Vankuver je navela da se incident dogodio pošto je vozač osumnjičen za posedovanje nelegalne supstance i ometanje policajca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: