Ukrao auto, auta nema, on slobodan

Čovek koji je u Dimitrovgradu ukrao automobil se sam prijavio policiji, ali mu nije određen pritvor tako da se on nalazi na slobodi, a ukradenog vozila nema.

Izvor: B92

Subota, 28.03.2015.

17:15

Default images

Vlasnik automobila Dalibor Milanov je, kako kaže, ostavio auto ispred knjižare na par minuta. Kada se vratio, očevici su mu rekli da je njegov “Audi A4” odvezao čovek koji mu duguje novac.

“Ne znam šta je hteo time, da mu oprostim nema šanse”, navodi Milanov.

Međutim, počinilac se ubrzo prijavio policiji.

“Posla dva sata se prijavio policiji, ali nije određen pritvor iako je teška krađa, a na drzak način, neće da kaže gde je automobil”, ističe Milanov.

Daliborov advokat kaže da je osumnjičenom morao da bude određen pritvor jer je bilo elemenata za to.

“Pretio je da će zapaliti auto, zbog toga je moralo biti određeno policijsko zadržavanje ili pritvor”, ističe advokat Borisla Bjelopavlić

Milanov ističe da će se se obratiti republičkom tužilaštvu i međima

“On se šeta slobodno, a ko zna šta je sa autom”, kaže Milanov.

Osnovni javni tužilac u Pirotu Albertina Zlatković danima ne odgovara na pozive novinara B92, niti na dopis koji smo joj poslali.

Iako je od krađe prošlo više od nedelju dana, Milanov se nada da ćepravda, ipak, biti zadovoljena i da će mu automobil biti vraćen u ispravnom stanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: