Iz Lima izvučeno telo vozača

Zamenik Osnovnog tužioca iz Prijepolja Ljubo Vukašinović rekao je da su ronioci Žandarmerije izvadili telo vozača iz autobusu koji je upao u reku Lim.

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 27.03.2015.

09:33

Default images
foto: Tanjug

"Porodica i radnici 'Puteva' su identifikovali nastradalog. U pitanju je vozač autobusa Mirko Kijanović iz Prijepolja. Zahvaljujući roniocima Žandarmerije i pripadnicima vatrogasno-spasilačke jedinice pronađeno je i na obalu izvučeno telo vozača, uprkos nadošlom i mutnom Limu", rekao je Vukašinović.

Direktor "Puteva" Sabahudin Kozica rekao je za da će za dan ili dva početi pripreme za vađenje autobusa iz Lima.

"Na mestu nesreće Lim je dubok oko dva metra, ali je problem što je matica odgurala autobus gotovo na drugu stranu reke. Verujem da ćemo uz pomoć mehanizacije uspeti da već u ponedeljak izvučemo autobus iz Lima", rekao je Kozica.

Pripadnici Žandarmerije MUP-a Srbije pronašli su oko 13.00 telo vozača Mirka Kijanovića koji je autobusom sleteo u Lim kod Brodareva.

Specijalne jedinice Žandarmerije iz Beograda stigle su u Prijepolje da izvrše pretragu reke Lim u koju je sleteo autobus užickih "Puteva".

Prema rečima Gorana Posrkače iz prijepoljskog Odeljenja za vanredne situacije Lim je malo nadošao, ali su spasilačke jedinice fiksirale autobus kako se ne bi pomerao.

Autobus Puteva Užice je juče oko 15 časova sleteo u Lim između Gostuna i Brodareva u mestu Mili, kada je krenuo po radnike.

Kako je ranije izjavio tužilac koji je vršio uviđaj, Ljubo Vukašinović u vozilu se nalazio samo vozač užičkih puteva M.K.

"Uviđaj je za završen , a autobus je, iz za sada neutvrđenih razloga sleteo u reku", istakao je Vukašinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: