"Plus" i na Kopu, oprez od odrona

U 7.00 je najtoplije bilo u Velikom Gradištu sa 15 stepeni, na Kopaoniku je najhladnije sa dva stepena, a u pojedinim mestima pada slaba kiša.

Izvor: Beta

Petak, 27.03.2015.

07:32

Default images
ilustracija: Beta

Slaba kiša pada u Kragujevcu, Kraljevu, na Kopaoniku, u Kuršumliji, Kruševcu, Ćupriji, Nišu, Leskovcu i Zaječaru, objavljeno je na sajtu RHMZ.

U Beogradu je izmereno 14, Smederevskoj Palanci 13, Banatskom Karlovcu i Kragujevcu 12, a u Zrenjaninu, Negotinu, Kuršumliji, Kruševcu, Ćupriji i Nišu 11 stepeni.

U Sremskoj Mitrovici, Kraljevu, Leskovcu, Dimitrovgradu i Vranju izmereno je 10, a na Paliću, u Novom Sadu i Zaječaru devet stepeni.

U Kikindi i Valjevu izmereno je osam, Somboru i Loznici sedam, na Crnom Vrhu šest, a na Zlatiboru, u Sjenici i Požegi pet stepeni.

Sneg je na Kopaoniku visok 89, a na Zlatiboru dva centimetra.

AMSS: Putevi mokri, mogući odroni

Auto-moto savez Srbije upozorava na da su zbog kiše putevi mokri i odroni češći kroz stenske useke i klisure, a najviše duž Đerdapske i Ibarske magistrale.

Prema informacijama JP Putevi Srbije, neprohodni su putni pravci Odvraćenica - Preko Brdo, Kriva Feja - Besna Kobila - Gornja Ljubata - veza sa putem 234.

Prema podacima Uprave granične policije zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta.

Zbog radova na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije na deonici od zone "Hitna Pomoć" do naplatne stanice Bubanj Potok, za saobraćaj će biti zatvorene preticajna i zaustavna traka.

Na delu državnog puta I A reda broj 1, (autoput Beograd-Niš), kod Aleksinačkog Bujmira, zbog klizišta za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna traka u smeru Niš-Beograd. Saobraćaj se u dužini od oko 600 metara obavlja samo brzom trakom.

U toku su pripremni radovi na popravci autoputa E-75 između Malog Požarevca i Ralje u smeru ka Nišu. Radovi se izvode svakim danom, sem nedelje, u vremenu od 08.00 do 17.00.

Zbog izgradnje koridora 10 na autoputu E-75 saobraćaj je preusmeren na paralelne puteve kod Grdelice, između Poloma i Prevalca i kod mesta Gramađe.

U toku su i radovi na sanaciji klizišta na državnom putu I-B reda broj 21, deonica Kosjerić-Požega, u mestu Pesak. Vozila se naizmenično propuštaju.

Na području Užica, put IB-28 Dub-Rogačica zatvoren je zbog klizišta u Kostojevićima.

AMSS upozorava na moguću pojavu sitnih odrona u klisurama i usecima na području Niša, dok u višim predelima oko Vranja mestimično ima snega do tri centimetara, a na kritičnim mestima ima nanosa i do jednog metra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: