Nikolić:Mediji ignorišu uspeh Vlade

Predsednik Tomislav Nikolić izjavio je u razgovoru s visokom predstavnicom EU da vlada postiže značajne rezultate, ali da o tome nema objektivnog izveštavanja.

Izvor: Beta

Petak, 27.03.2015.

17:15

Default images
Foto: predsednik.rs

"Mi nismo uspeli da postignemo da mediji izveštavaju objektivno i profesionalno, bilo da su u pitanju pozitivni, ili negativni tekstovi", rekao je Nikolić u razgovoru s Federikom Mogerini, navodi se u saopštenju kancelarije predsednika.

On je rekao da je neobjektivno i neadekvatno izveštavanja o radu vlade, pored nevladinih organizacija, jedno od glavnih oružja za rušenje države koja pokušava da uvede red i vladavinu prava.

"Kao da nekome odgovara slaba Srbija da bi mogao da sprovede sve ono na šta državni vrh nikada ne bi pristao. Zato je važno da zajedno sa našim evropskim partnerima radimo na tome da Srbije bude prosperitetna i napredna država, jednako jaka kao i druge članice EU", rekao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

219 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: