"Ne znam da li će biti mitinga SNS"

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da ne zna da li će biti mitinga podrške Vladi Srbije u Novom Sadu, i ukazao da je njegov stav da Srbiju ne treba deliti.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.03.2015.

16:16

Default images
Foto: Tanjug

"Sigurno meni ne pada na pamet - malo sam odgovorniji od drugih ljudi, da delim Srbiju, iako to ne bi bilo ni na približno jednake delove, već bi bio odnos deset prema jedan", kazao je Vučić povodom ranije najave Srpske napredne stranke da će 25. aprila održati "miting podrške" u Novom Sadu.

Premijer i lider SNS je, komentarišući izjavu predsednika Demokratske stranke (DS) Bojana Pajtića da će DS istog dana održati demonstracije u Beogradu, kazao da ne želi incidente, niti da se 30 autobusa vladajuće partije nađe sa tri autobusa protivničke politike u Somboru, Apatinu ili Kuli.

"Takvo nešto mi ne pada na pamet. Ja hoću da zaštitim Srbiju od sukoba i podela, i o tome ćemo kasnije da razmišljamo", dodao je premijer.

SNS je ranije najavila da će 25. aprila u Novom Sadu organizovati "miting podrške" Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije, na šta je Pajtić odgovorio da će DS održati demonstracije u Beogradu, jer je sedište Vlade Srbije tu, a ne u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: