Oteli devojčicu zbog DNK analize?

Otmičari dvogodišnje devojčice iz Beograda tokom istrage su izjavili da su pokušali otmicu jer dete liči na ćerku jedne od otmičarki.

Izvor: B92

Subota, 14.03.2015.

19:33

Default images

Devojčica je oteta u beogradskom naselju Braće Jerković kako bi bila iskorišćena za dobijanje starateljstva nad gotovo identičnim detetom koje živi u Francuskoj.

Kako saznaje B92, troje francuskih državljana, uhapšenih zbog pokušaja otmice deteta, rekli su da su preko interneta pronašli dete u Beogradu koje liči na ćerku jedne od otmičarki i da su potom odlučili da otmu dete, odvedu u Francusku, urade DNK test i dokažu da otac deteta odmičarke nije pravi, da bi dete pripalo majci.

U petak se u Beogradu odigrala prava drama kada su, tada nepoznati, otmičari iz ruku majke uzeli dvogodišnju devojčicu i pobegli u nepoznatom pravcu.

Primećeni su u Šimanovcima, nedaleko od Beograda, kada su automobilom sa francuskim registarskim oznakama probili naplatnu rampu, posle čega ih je zaustavio policijski “presretač“.

Prilikom hapšenja je utvrđeno da otmičari imaju pasoš spremljen za otetu devojčicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: