"Ponosni na Dževada Ljajića"

Predsednik GO SDP Husein Memić rekao je da Novi Pazar može biti ponosan na njihovog člana, anesteziologa Dževada Ljajića.

Izvor: Beta

Subota, 14.03.2015.

18:42

Default images

"S tugom i nevericom smo primili vest o tragičnoj smrti našeg člana i prijatelja Dževada Ljajića. Iza sebe je ostavio majku, suprugu, dvoje maloletne dece, sestru, ali i sve nas koje je dirnuo svojom humanošću i vedrim duhom", rekao je Memić na vanrednoj konferenciji za novinare.

On je dodao da je mala uteha to što je ovaj lekar umro onako kako je i živeo.

"Bio je požrtvovan i spreman da pomogne onima kojima je pomoć potrebna. Neka mu Alah podari najlepše mesto u dženetu", rekao je Memić.

On je u ime stranke izjavio saučešće svim porodicama stradalih u padu helikoptera koji je prevozio životno ugroženu bebu iz Raške u Beograd.

U udesu helikoptera stradali su pripadnici Vojske Srbije major Omer Mehić, kapetan Milovan Đukelić, zastavnik Nebojša Trajić i mehaničar letac zastavnik Ivan Miladinović, lekar Dževad Ljajić i anestetičar Miroslav Veselinović iz Novog Pazara, kao i beba iz porodice Ademović.

Vlada je tom prilikom proglasila nedelju, 15. mart danom žalosti u Srbiji zbog pogibije sedam osoba u padu helikoptera VS kod aerodroma "Nikola Tesla".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: