DS:Policija upala u prostorije u KG

Predsedik DS Bojan Pajtić najoštrije je osudio upad policajaca u prostorije te stranke u Kragujevcu kao nešto što se "nije dogodilo 15 godina".

Izvor: B92

Subota, 14.03.2015.

17:47

Default images

"U ime DS-a upozoravam vlast da se ne iživljava slanjem policije u stranačke prostorije DS-a i da to nećemo tolerisati i da ćemo umeti da odgovorimo na takvo ponašanje. Nema šta da traži policija u prostorijama DS-a", rekao je Pajtić u Kragujevcu.

Demokrate su rekle novinarima da je policija proveravala da li se u DS-u pripremaju neki odlasci na protest protiv Vlade Srbije, a da je osobama koje su bile u prostorijama rečeno da je to uobičajena provera i da se sprovodi i u drugim strankama.

U DS-u su rekli da o navodnom protestu ne znaju ništa i da kada budu učestvovali na protestima, to sigurno neće biti tajno.

Načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Goran Živković potvrdio je agenciji Beta su dvojica pripadnika policije ušla u prostorije DS-a, ali je rekao da su oni to učinili bez naređenja, kao i da će ispitati slučaj i da se izvinjava Demokratskoj stranci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: