BG: Mirna noć, pojačan saobraćaj

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 118 intervencija od kojih 22 na javnim mestima, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Utorak, 10.03.2015.

07:36

Default images
foto: Tanjug

Macura je rekla da u tom periodu nije bilo saobraćajnih udesa i da su se lekarima najčešće obraćali astmatičari.

Portparolka Hitne pomoći je savetovala provetravanje prostorija, polučasovne šetnje, uzimanje vitamina, oprez u saobraćaju i da je potrebno čuvati se respiratornih virusnih infekcija.

Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi".

“Saobraćaj je blago pojačan na Zrenjaninskom i Smederevskom putu, Savskoj i Ibarskoj magistrali”, rekao je Vlada Ivetić.

U centru grada raspoređuju se autobusi i tramvaji, a dostavnih vozila ima u Ulici Kralja Milana i Bulevaru Kralja Aleksandra, rekao je Ivetić i dodao da za sada nema gužvi.

Na beogradskim ulicama jutros saobraća 1.255 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.031 autobus, rečeno je u dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: