Kikindske ne izlaze zbog blokade

Novi, 849. broj nedeljnika Kikindske nije se danas pojavio u prodaji zbog tromesečne blokade računa, saopšteno je iz redakcije.

Izvor: Beta

Petak, 06.03.2015.

11:41

Default images

Kako se objašnjava, Kikindske će pokušati da najnovije izdanje objave na Internet sajtu Novinarnica, ali i to je neizvesno jer novinari rade bez telefona i interneta.

U saopštenju se objašnjava da je taj nedeljnik u nezavidnoj situaciji, te da je Internet jedini način da se taj medij održi do obnavljanja štampanog izdanja.

"Hvala svima koji su ovih 17 godina bili uz nas, pratili nas i podržavali, a hvala i svim prijateljima na pomoći u nevolji", poručili su novinari Kikindskih.

Redakcija je navela i da je, zbog te podrške i pomoći, u obavezi da što brže nađe rešenje i nastavi da štampa novine.

Kikindske su nedeljnik koji je bio najkažnjavaniji medij u Srbiji u vreme vladavine Slobodana Miloševića i u vreme Zakona o informisanju iz 1998. godine, kada je minister informisanja bio aktuelni srpski premijer Aleksandar Vučić.

Glavni urednik Kikindskih Željko Bodrožić bio je najkažnjavaniji novinar u to vreme, a posle pada Miloševićevog režima, država Srbija je morala da mu plati odštetu za nekoliko presuda kojima je Bodrožić bio osudjivan na novčane kazne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: