Postao ambasador, a bije novinare

Novi ambasador Crne Gore u Ljubljani biće bivši gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša, za koga se vezuju brojne afere i skandali, piše ljubljansko "Delo".

Izvor: Beta

Četvrtak, 05.03.2015.

10:39

Default images
Miomir Mugoša (levo), Foto: Beta/Arhiva

Slovenačko ministarstvo spoljnih poslova dalo je saglasnost za imenovanje Mugoša.

List navodi da je bivši gradonačelnik Podgorice uz mnoge afere, poznat po incidentu kada je sa sinom fizički napao fotoreportera i glavnog urednika Vijesti, jer su fotografisali njegovo nepropisno pakirano vozilo.

Institucija kao što je ministarstvo spoljnih poslova čiji je prioritet i očuvanje ugleda Slovenije u svetu, dalo je saglasnost za prijem čoveka koji bije novinare, čoveka kojeg povezuju sa korupcijskim skandalima i o kojem i u našoj bivšoj republici tvrde da bi hitno trebalo stručnu pomoć, a ne nagradu u vidu ambasadorskog mesta u članici EU, navodi list.

"Delo" dodaje da "nije kriva Crna Gora što je čoveka koji rađe od glave upotrebljava pesnice i koji u fondu reči, a kamoli u ponašanju nema integritet, nego Slovenija koja je 'batinašu' dala zeleno svetlo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: