Zapadni deo Srbije dobio struju

JP “Elektromreža Srbije“ je saopštilo da je uspostavljeno normalno snabdevanje električnom energijom Ljubovije, Loznice, Krupnja i Osečine.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.03.2015.

21:15

Default images
freeimages.com

"Ekipe JP EMS su, uz velike napore i u teškim vremenskim uslovima, uspele da normalizuju snabdevanje električnom energijom u tom delu Srbije", ističe se u saopštenju.

Zbog teškog kvara u četvrtak uveče su bez električne energije ostali Loznica, Osečina, Krupanj i Ljubovija, saopštilo je JP “Elektromreža Srbije“.

Ispadanje 110 kilovoltnih dalekovoda između Hidroelektrane “Zvornik“ i Trafostanica Loznica i Osečina prouzrokovalo je nestanak struje.

U saoštenju se navodi da je između HE "Zvornik" i TS "Loznica" i HE "Zvornik" i TS "Osečina" došlo do poremećaja u radu prenosnog sistema u regionu Zvornika, zbog čega su bez napajanja električnom energijom ostali četiri grada na zapadu Srbije.

Ekipe JP EMS su na terenu i čine sve da se snabdevanje električnom energijom u tom delu Srbije što pre normalizuje, mada se ne može dati procena kada će se to desiti, jer napore otežavaju veoma loši vremenski uslovi i mokar i težak sneg koji intenzivno pada, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: