B.Bašta: Klizište ugrožava most

Sneg koji neprestano pada na teritoriji Bajine Bašte pokrenuo je klizišta u Jelovniku i selu Draksin, koje se otisnulo u potok.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.03.2015.

18:27

Default images
ilustracija

Predsednik opštine Bajina Bašta Radomir Filipović rekao je da je klizište zapušilo pregradnu deponijsku branu i preti da se obruši na most na magistralnom putu Užice-Ljubovija.

Prema njegovim rečima, u ovoj opštini bez struje je trenutno 369 potrošača.

"Došlo je do kvara na sve tri trafo stanice koje snabdevaju strujom meštane Zaglavka na delu ka Kadinjači i Ratišta. Ovi potrošači će sigurno i tokom noći biti bez struje. Sve ekipe su na terenu, ali zbog nepristupačnog terena, magle i snega neće sami moći da otklone kvar do jutra, kada im stiže dodatna pomoć iz Elektrodistribucije", rekao je Filipović.

On je naglasio da je zbog snega neprohodan put Mitrovac-Kaluđerske bare, dok je preko Debelog brda prohodna samo jedna saobraćajna traka.

Štab za vanredne situacije u Bajinoj Bašti je u stalnom zasedanju i prati situaciju na terenu, rekao je Filipović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: