Vlasti imaju snimak ubice Nemcova?

Ruska Televizija REN TV objavila je da su istražni organi došli do snimaka na kojima se vide dvojica osumnjičenih za ubistvo ruskog opozicionara Borisa Nemcova.

Izvor: B92

Sreda, 04.03.2015.

22:49

Default images
Foto: Beta/AP, arhiva

Istražni organi su dobili nekoliko slika na kojima se vide dva čoveka, a prema rečima izvora, "najverovatnije se radi o osobama poreklom iz južnih regiona Rusije", preneo je sajt Sputnjik.

REN TV je ranije javila da su istražni organi pronašli automobil ubice Nemcova. Prema podacima ove televizije, radi se o ZAZ šans (verzija "ševrolet lanos" proizvedena u ukrajinskom preduzeću).

Nakon što je pronađeno vozilo kojim su pobegle ubice, operativci su zatražili sve snimke kamera na putu. Pored toga, zatražili su da se pronađu vozači koji su vozili tim putem u tom trenutku i da se od njih uzmu snimci sa kamera, ako ih je bilo u kolima.

Šef ruske Federalne službe bezbednosti Aleksandar Bortnikov izjavio je danas da je tokom istrage o ubistvu opozicionog političara Borisa Nemcova identifikovano nekoliko osumnjičenih.

Bortnikov je rekao da su ti osumnjičeni samo jedan pravac koji istražitelji razmatraju, preneo je Rojters, pozivajući se na ruske medije.

Nemcov je ubijen u petak kasno uveče u centru Moskve, nedaleko od Kremlja, dva dana uoči velikog mitinga koji je pripremala opozicija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: