Pucano na sedište NSA

Nekoliko hitaca ispaljeno na sedište američke Agencije za nacionalnu bezbednost, NSA, u Merilendu, potvrdila je lokalna policija. Nema povređenih.

Izvor: RTS

Sreda, 04.03.2015.

01:09

Default images

Meci su pogodili veliku zgradu u koju je smeštena centrala te američke obaveštajne agencije, ali nije jasno ko ih je i zašto ispalio, piše Vašington post.

Portparol NSA je odbio da komentariše ovaj događaj.

Nekoliko sati ranije, dve osobe su povređene u udesu koji se dogodio pošto je vozač izgubio kontrolu nad automobilom koji je pogođen hicem iz vatrenog oružja.

Američke službe policije i NSA istražuju izveštaj o pucnjevima koji su se čuli u utorak u blizini sedišta Nacionalne bezbednosne agencije u Merilendu i šteti na jednog zgradi NSA.

Predstavnica policije Lelani Vuds je rekla da je javljeno o pucnjima u blizini izlaza duž puta Baltimor-Vašington koji vodi ka Fort Midi, gde se nalazi NSA, preneo je Rojters.

"Službenici su utvrdili oštećenja na jednoj zgradi NSA", rekla je ona i dodala da se utvrđuje da li su oštećenja nastala od ispaljenih metaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: