CG: Tri ministra do kraja marta

Crnogorska vlada će tri nova ministra dobiti do kraja marta.

Izvor: B92

Sreda, 04.03.2015.

18:35

Default images

Osim toga, predlog kandidata za ministre prosvete, zdravlja i kulture biće saopšten na sednici parlamenta koja počinje 17. Marta.

Premijer Milo Đukanović je novinarima najavio popunu upražnjenih ministarskih funkcija, ali nije naveo ko bi mogli biti kandidati.

Ministar kulture u Vladi Crne Gore Branislav Mićunović ranije je imenovan za crnogorskog ambasadora u Srbiji, ministar zdravlja Miodrag Radunović podnio je ostavku prošle jeseni, zbog infekcije beba u Bolnici u Bijelom Polju, a ministar prosvete Slavoljub Stijepović je ranije izabran za gradonačelnika Podgorice.

Đukanović je ranije kazao da mu nije cilj samo da popuni upražnjena ministarska mesta, nego da Vladu učini efikasnom, s obzirom na ponašanje Socijaldemokratske partije, koalicionog partnera Demokratske partije socijalisat, koja se, kako je vise puta istakao, u parlamentu često ponaša kao opozicija vladi u kojoj i sama ima svoje predstavnike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: