Navijač sprečio B92 da pita Terzića

Jedan navijač praktično je sprečio novinare emisije TV B92 "Reporter" da postave pitanja direktoru FK Crvena zvezda Zvezdanu Terziću.

Izvor: B92

Sreda, 04.03.2015.

14:35

Default images

Navijač, sa kojim se Terzić samo nekoliko trenutaka pre toga srdačno pozdravljao, skinuo je sunđer sa oznakom B92 s mikrofona naše ekipe, iako je bio svestan toga da je kamera uključena, a Terzić se potom samo okrenuo i otišao.

Generalni direktor i ostali prisutni nisu reagovali dok se incident događao, a napadač se nešto kasnije sam predstavio kao navijač.

Novinari "Reportera" prišli su Terziću želeći da ga pitaju šta za njega znači kada se sa tribina čuje povike "Otrovna si kao zmija, proći ćeš k'o Ćuruvija" i zašto je klub koji vodi izdao saopštenje u kome se navijači pozivaju da "iskažu stav o pokušaju rušenja Zvezde od B92".

Međutim, i pre postavljenih pitanja, Terzić je uz osmeh upitao "šta da radi sa ovima sa B92", a čovek koji je stajao s njim je prišao novinarki, sprečio je da radi svoj posao i skinuo je sunđer sa znakom B92 s mikrofona.

Ekipa B92 je saznala da je u pitanju jedan od navijača, što je i sam priznao u razgovoru koji je snimljen kamerom.

Kada je Terziću postavljeno pitanje o čemu se radi i šta se dešava i ko je taj čovek, direktor Zvezde se samo okrenuo i otišao, ne osvrnuvši se i ne odgovorivši na pitanja koja su mu postavljena.

Ekipa B92 je Terziću pitanja pokušala da postavi na proslavi 70. rođendana SD Crvena zvezda.

Podsetimo da je fudbalski klub Crvena zvezda u saopštenju pre nego što je emitovana emisija Reporter o njihovom poslovanju, pozvao navijače da u što većem broju dođu na narednu Zvezdinu utakmicu i javno kažu šta misle o klubu nakon, citiramo, "pokušaja rušenja kluba od strane TV B92".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: