NP: Uhapšeni napadači na fudbalera

Policija je identifikovala osumnjičene za napad na fudbalera Novog Pazara i odredila im pritvor od 48 sati.

Izvor: B92

Sreda, 04.03.2015.

14:34

Default images

Kako se navodi u saopštenju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru su uhapsili i uz odobrenje nadležnog tužioca doneli rešenje o zadržavanju do 48 časova za A.H. (1994), S.Č. (1990) i H.Z. (1991) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u grupi koja izvrši krivično delo, a u vezi krivičnog dela zlostavljanje i mučenje.

Oni se terete da su, 23. februara, oko 11.30 časova u svlačionici fudbalskog kluba „Novi Pazar“ zlostavljali fudbalera ovog kluba.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i dalje rasvetljavaju i utvrđuju sve činjenice i okolnosti u vezi s ovim događajem.

Fudbaleru Novog Pazara Žarku Udovičiću navijači tog kluba su pretili pištoljem, objavio je krajem februara Sindikat profesionalnih fudbalera “Nezavisnost”.

Udovičić je za B92 rekao da se plaši za svoju bezbednost, da se neće vraćati u Pazar i da je jedan od navijača uperio pištolj u njega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: