Nastavlja se suđenje za Galeniku

Pred Specijalnim sudom danas se nastavlja suđenje bivšem direktoru farmaceutske kompanije Galenika Nenada Ognjenovića i ostalim optuženim.

Izvor: Beta

Sreda, 04.03.2015.

00:52

Default images
Foto: Tanjug

Oni su optuženi da su oštetili to preduzeće za oko 900 miliona dinara.

Ognjenović će odgovarati na pitanje advokata, a potom tužilaštva i suda, posle čega će odbranu nastaviti da iznose i ostali optuženi.

Na prethdnom rocištu on detaljno izneo svoju odbranu istakavši da je nevin i da je sve radio u skladu sa zakonom.

Drugooptuženi u tom postupku, bivši direktor Velefarma Dragoljub Vučićević danas neće iznositi odbranu, pošto je postupak protiv njega razdvojen zbog bolesti. Trećeoptuženi, direktor Farmatrejda Radoslava Sekulića, umro je i postupak protiv njega je obustavljen.

Posle Ognjenovića odbranu trebalo da iznese vlasnik zanatske radnje i privrednog društva "Livnica Jeremić" Miodrag Jeremić, zamenik generalnog direktora "Galenike" Goran Orlić, vlasnik radnje "Pavlović" Dragan Pavlović, kao i odgovorna lica u privrednim društvima "Farmanari" i "Unihemkom" Željko Jovović i Ljubica Prica, odgovorno lice u privrednom društvu "Trgošped-trans" Milan Vladović, i sudski veštak i ovlašteni procenitelj Željko Birmančević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: