Bugarin švercovao ikone

Uprava carina saopštila je da su pripadnici te službe na graničnom prelazu Gradina sprečili državljanina Bugarske da ilegalno unese u Srbiju dve ikone.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.03.2015.

15:03

Default images

Kako se navodi, carinici su odlučili da izvrše detaljan pregled vozila nakon što je državljanin Bugarske rekao da osim ličnih stvari nema šta da prijavi.

"Državljanin Bugarske se u vozilu marke 'mercedes sprinter 212' sa prikolicom, uputio u zelenu traku koja je predviđena za putnike koji nemaju šta da prijave za carinsku kontrolu. Prilikom detaljnog pregleda, carinici su u prikolici među putnim torbama pronašli ikone Svetog mučenika Mine i Svetog mučenika Georgija, kao i fakturu na kojoj je pisalo da vrede gotovo 500.000 dinara", piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: