Višestruko ubistvo u centru BG

U centru Beograda, u Mileševskoj ulici, dogodilo se višestruko ubistvo, 39-godišnja T. Đ. satarom je usmrtila svoju 60-godišnju majku i 90-godišnju baku.

Izvor: B92, Blic

Ponedeljak, 02.03.2015.

11:33

Default images

Prema saznanjima reportera B92, ubistvima je prethodila svađa, a komšije su istakle da u toj porodici nikada nije bilo većih problema.

U malom stanu živelo je njih šestoro - baka, majka i T. Đ. sa suprugom i dvoje dece. Kako navode komšije, T. Đ. je ranije imala probleme sa narkoticima, ali nikada nije pravila ozbiljnije probleme. Za majku i babu kažu da su bile dobre osobe.

Ubistva su se dogodila dok je u prostoriji bila i beba čija je majka T. Đ., saznaje "Blic". Drugo dete osumnjičene, trogodišnji dečak, nije bio u stanu u trenutku zločina, već u vrtiću.

Kako nezvanično saznajemo, radnici iz centra za socijalni rad su preuzeli decu.

Zločin je zatekao suprug T. Đ. kada je oko 11 h došao kući i on je i pozvao policiju. T.Đ. je odvezena na Vojnomedicinsku akademiju. Iz MUP Srbije je potvrđeno da su u stanu u Mileševskoj ulici, na Vračaru, jutros zatečena dva beživotna tela.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: