Lančani na Pančevcu, dve povrede

U lančanom sudaru, koji se dogodio jutros oko 08.10 časova na Pančevačkom mostu u, povređene su dve osobe.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.03.2015.

09:54

Default images
ilustracija: Tanjug

Muškarac star oko 29 godina zadobio je povrede glave i ramena, a drugi muškarac star oko 54 godine zadobio je povredu glave i razderotinu nosa, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

U lančanom sudaru u kome je ucestvovalo pet putničkih vozila jutros na Pančevačkom mostu povređena je jedna osoba, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Kako su naveli u MUP-u, zbog lančanog sudara nije bilo obustave saobraćaja.

Kako prenose beogradski elektronski mediji, u udesu je učestvovalo sedam vozila, od čega tri kombija i četiri automobila, što je izazvalo kolaps u saobraćaju, gužve na Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu, ali već oko 09.15 časova su vozila sklonjena sa mosta i saobraćaj je počeo da se stabilizuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: