Danas suvo i toplo, do 17 stepeni

U Srbiji će danas biti suvo i toplo, u većini krajeva pretežno suncano vreme, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.03.2015.

00:16

Default images
Foto: Tanjug

Vetar će biti uglavnom slab, južni i jugozapadni. Posle podne i uveče na severu, tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje mestimično sa kišom, padom temperature i pojacanim severozapadnim vetrom.

Jutarnja temperatura od dva do šest, najviša dnevna od 13 do 17 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo.Vetar uglavnom slab, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura oko šest, najviša dnevna oko 16 stepeni.

Tokom noći naoblačenje sa kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

U Srbiji će u utorak, 3. marta biti hladnije, ujutro i pre podne mestimično kiša, na planinama sneg, posle podne delimično razvedravanje.

U sredu, 4. marta se očekuje novo naoblačenje sa kišom, na višim planinama i sa snegom. U cetvrtak, 5. marta oblačno i hladnije mestimicno sa kišom, u planinama sa snegom i lokalno obilnijim padavinama.

Kiša će uz pad temperature preći u susnežicu i sneg i u nižim predelima.U petak, 6. marta prestanak padavina, do sledeće nedelje hladno i uglavnom suvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: