SM: Uhapšen odbegli vozač

Pripadnici MUP u Smederevu rasvetlili su saobraćajnu nezgodu, u kojoj je jutros jedan pešak poginuo, a vozač napustio lice mesta nezgode.

Izvor: B92

Subota, 28.02.2015.

19:31

Default images

Kako je navedeno u saopštenju, policijski službenici su utvrdili da je pešaka oborilo putničko vozilo "fiat stilo" smederevskih registarskih oznaka, kojim je upravljao vozač S. Đ. (47) iz Smedereva.

Vozaču je određeno policijsko zadržavanje, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

On će, u zakonskom roku i uz krivičnu prijavu, biti predat nadležnom Osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Do nezgode je došlo jutros u 8.10 sati, na ulazu u selo Vranovo, tako što je nepoznato vozilo, koje se kretalo iz pravca Smedereva prema Velikoj Plani, sletelo sa kolovoza i oborilo 73-godišnjeg muškarca, koji se kretao trotoarom.

Od posledica udara pešak je podlegao povredama, dok je vozač okrenuo vozilo prema Smederevu i napustio lice mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: